Meerdere wegen leiden naar

Dit keer niet naar Rome maar naar Londen. Ondanks dat Engeland een eiland is kun je met vrijwel elk voertuig op het eiland komen. Als het op het vervoer naar Londen aankomt is er eigenlijk geen smoes voorhanden om niet naar Londen af te reizen. Boek gerust een stedentrip Londen want met bijna elk vervoersmiddel kun je naar deze prachtige stad afreizen.

De snelste mogelijkheid om naar Londen te reizen is het vliegtuig maar er zijn ook andere mogelijkheden zoals de trein of de auto. Dit zijn nog niet alle mogelijkheden om in Londen te komen want je kunt ook een retourovertocht aan boord van een ferry boeken. Vanaf Duinkerken vertrekt dagelijks een ferry voor de overtocht naar Dover in Engeland. De totale tijdsduur van de overtocht bedraagt 2 uur en vanaf Dover ben je binnen een uurtje in de wereldstad Londen.

Met de ferry is een keer iets anders dan met het vliegtuig of de trein en qua tijdsbestek is het helemaal niet heel veel langer dan wanneer je het vliegtuig of de trein pakt naar Londen. Het is een geweldige ervaring om met een ferry de overtocht te maken naar het Verenigd Koninkrijk. Je stedentrip Londen begint al zodra je de ferry oprijdt met de auto. Ontspan en geniet van het uitzicht over de Noordzee.

Boek bij de overtocht een accommodatie

Als je een stedentrip maakt naar Londen wil je er zo lang mogelijk van kunnen genieten. De overtocht tussen Duinkerken en Dover gaat de hele dag door, maar een één daagse stedentrip is haast niet te doen, tenzij je misschien al vaker in Londen bent geweest. Als je de overtocht aan boord van een ferry boekt, boek dan direct een accommodatie erbij voor één of twee overnachtingen in hartje centrum van Londen. Het aanbod van accommodaties is enorm en in iedere prijsklasse is er wel een geschikte accommodatie te vinden.

Hotels in Londen hebben over het algemeen een goede prijs/kwaliteit verhouding en in de regel geldt hoe dichter bij de bezienswaardigheden hoe duurder een hotelkamer per persoon per nacht zal zijn. Als je op zoek bent naar een goedkoop hotel in Londen, doe je er verstandig aan om de verschillende hotels in Londen met elkaar te vergelijken. Dit kun je heel makkelijk online doen.